MTS Tandheelkunde bij de kat

Inhoud
Tandheelkundige zorg heeft een belangrijke plaats binnen de gezelschapsdierenkliniek. De kat met gebitsproblemen is een veelgeziene patiënt waarbij problemen aan het gebit kunnen leiden tot duidelijke gezondheidsklachten.

Tijdens de cursusdag MTS Tandheelkunde bij de kat wordt zowel theoretisch als praktisch in een wetlab ingegaan op dit onderwerp. Tandheelkundig Europees Specialiste Sara Van Cauwelaert (BE) en tandheelkundig dierenarts Valérie de Melker (NL) zijn de docenten van deze cursusdag.

In het programma wordt onder andere ingegaan op: extractietechnieken, de benadering van en chirurgische extracties en het zelf maken en beoordelen van röntgenfoto's. Het complete programma vindt u hieronder.

Onderdeel van deze cursus zijn twee e-learning modules "Parodontitis bij de kat" en "Orale tumoren". Cursisten kunnen deze videopresentaties voorafgaand aan de cursus online bekijken waarmee er gedurende de cursusdag op vrijdag 14 februari meer tijd beschikbaar is voor het praktijkgedeelte. Met het beantwoorden van een aantal vragen komt u daarmee ook in aanmerking voor nascholingspunten.

De cursusdag zelf is geaccrediteerd met 6,5 nascholingspunten.

201910082309500.mts_kat_tand_250px.png
Datum: Vrijdag 2 oktober 2020
Locatie: Aeres Training Centre | Barneveld Routebeschrijving naar Aeres Training Centre | Barneveld
Sprekers:
  • Valérie de Melker (NL)
  • Sara Van Cauwelaert (BE)
Tijden: 9:10 - 17:40 uur
Prijs: € 465,- (excl. 21% btw)
Deelnemers: max. 24 deelnemers
Accreditatie: 6,5 nascholingspunten (ID 280057)


 

 

CheckStat | leveringsvoorwaarden | privacyverklaring