Links

 

Arnd Bronkhorst Fotografie is partner van Proveto voor projecten op paardengebied. Arnd is als fotograaf gespecialiseerd in paardenfotografie en heeft de afgelopen jaren een schitterend archief opgebouwd. Hij staat bekend om zijn creativiteit en indrukwekkende fotocapaciteiten. Voor paardenklinieken en veterinaire bedrijven met promotionele activiteiten op paardengebied kunnen foto's van Arnd een aanwinst zijn. Voor zowel detailfoto's als bijzondere paardenfoto's kunt u www.arnd.nl bezoeken. 

 

 

 

DOGvision brengt dieren in beeld. zoals ze zijn met hun unieke trekjes of zelfs onhebbelijkheden. Met lieve zachte snoeten of slijkpoten op het perzisch tapijt. DOGvision vertelt een verhaal van liefde voor dieren.

 

 

Sinds kort werkt Proveto voor verschillende rundveeprojecten samen met fotografe Elly Geverink. Elly is professioneel fotograaf van veel koeienfoto's en zet binnen Nederland bijvoorbeeld veel proefstierdochters op de foto. Haar opdrachten brengen haar ook regelmatig naar het buitenland, met name naar Duitsland en Denemarken, maar ze was met haar camera ook al op pad in Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Engeland. Er zijn wereldwijd weinig echte koeienfotografen en Proveto is blij dat er nu een samenwerking is met Elly!

 

 

Eyecatch-Design is verantwoordelijk voor de promotionele uitingen van Proveto en daarmee ons professionele adres voor een totaalconcept met betrekking tot ontwerp, creatie en drukwerk. Een one-stop-shopping verhaal waar al onze ideeën en wensen ten uitvoer worden gebracht door René en Anne Sanders.

 

 

Linders design ontwerpt voor Proveto al een aantal jaren de logo’s voor diverse congressen en symposia.

Ook wordt er voor MKB tot aan grotere bedrijven gewerkt aan opdrachten binnen het gebied van grafische vormgeving, reclame en fotografie. Linders design heeft een specialisatie in branding en packaging design. Voor een indruk van ons werk bezoekt u www.lindersdesign.nl

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare organisator met kennis van zaken? Dan bent u bij Vetevents aan het juiste adres! Vetevents staat garant voor een professionele aanpak van uw veterinaire evenement, van a tot z! Maatwerk tot in de kleinste details, of slechts een onderdeel van de organisatie.
Vetevents is de onafhankelijke kameleon, waarbij u naar behoefte uw eigen kleur en identiteit kunt behouden.

 

 

Proveto werkt samen met de Belgische Wetenschappelijke Vereniging voor de Gezondheid van het Paard (WVGP). Deze groep organiseert jaarlijks een studiemiddag voor alle dierenartsen met interesse voor het paard. De oprichting van de WVGP in 2005 had op de eerste plaats de bedoeling deze studiemiddag los te koppelen van de syndicale belangen van de Vlaamse Dierenartsen Vereninging. De vereniging wil zich de komende jaren verder profileren als betrouwbare wetenschappelijke informatiebron voor de paardendierenarts en dit mede via de lancering van de website www.wvgp.org.

 

CheckStat | leveringsvoorwaarden | privacyverklaring